Suurim valik transpordikohvreid ja -kaste Eestis

Oleme selliste maailma juhtivate veekindlate transpordikohvrite ametlik maaletooja Eestis nagu Peli ja MAX Case. Suur laoseis, lühikesed tarneajad ja eritellimustooted. Kuna meil on oma tootmine, suudame pakkuda ka Sinu spetsifikatsioonide järgi loodud transpordikohvreid või erikujulisi vahtsisusid ükskõik millisele Peli või MAX Case kohvrile. 

Vastupidav, kompromissitu ja usaldusväärne. PELI transpordikast kaitseb seda, mis on teie jaoks oluline, alates igapäevasest kuni erakordseni. Tõestatud üle 40 aasta kõige nõudlikumates keskkondades.

Olenemata suurusest või kujust, on olemas PELI ümbris igasuguste tundlike seadmete jaoks. Alates väikestest veekindlatest ümbristest õrnatele seadmetele, nagu andurid, trükkplaadid, kaamerad või defibrillaatorid, kuni suurte ratastega ümbristeni, mida on lihtne transportida, kuni sügavamate korpusteni droonide majutamiseks. Meil on teie jaoks PELI ümbris.

MAX Cases transpordikohvrid on IP67 sertifikaadiga, tugevad, vastupidavad ja usaldusväärsed. Suurepärane kasutamiseks erinevates valdkondades ja olukordades, alates merendusest, fotograafiast, sukeldumisest, jahist, kalapüügist ja isegi töötlevast tööstusest. MAX Cases transpordikohvrid  pakuvad suurepärast kaitset seadmetele, vee, tolmu ja löökide eest.

Hakka AGES Case edasimüüjaks!

Suurim valik veekindlaid transpordikohvreid kohe laos olemas! Aastatepikkune kogemus ja oma kõrgetasemeline tootmine võimaldab meil varustada Sind ja Sinu kliente täpselt sellise tootega, nagu vajad. Olgu see siis Peli, MAX Case valmistoodang või hoopis midagi, mis loodud spetsiaalselt Sinu jaoks! Võta meiega julgelt ühendust!

Timo Mäe - Ages Case

Timo Mäe, Ages Case tegevjuht

Miks AGES Case?

Vastus sellele on tegelikult väga lihtne! Me oleme lihtsalt Eestis oma ala parim ja kogenuim koostööpartner. Vahet ei ole, kas vajad valmistooteid või eritellimusel Flight Case, me saame Sind aidata. 

Kompromissitu kvaliteet

Meie transpordikohvrite- ja kastidega transporditakse väga kalleid esemeid. See tähendab, et kvaliteedis me järgi kuskilt ei anna.

Ületamatu vastupidavus

Kõik mida me toodame ja müüme on mõeldud vastupidama kõige ekstreemsemates oludes. Ei ühtegi kompromissi!

Suurim laoseis Eestis

Meil on konkurentsitult Eesti suurim veekindlate transpordikohvrite laoseis. Küsi julgelt, kui otsid midagi kindlat.

Lõputult kohandatav

Ükskõik, kui hullumeelne Sulle Sinu mõte ei tundu, oleme sellise transpordikasti- või kohvri juba tõenäoliselt  teinud. 

Koostööpartnerid, kes on meid usaldanud

Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
alm-2
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast
Transpordikast